Fadistes jugant amb la lluna

El passat dimecres vam actuar a la Seu Vella de Lleida en el marc de les activitats de “nits de lluna plena” que organitza el Turó. Va ser fantàstic! 300 persones, més nosaltres tres, vam gaudir d’un marc incomparable. Sense saber-ho, vaig poder jugar amb la lluna! Agraïm a l’organització i sobretot, a tots i totesContinua llegint “Fadistes jugant amb la lluna”

22 d’abril, premis novel·la breu Mollerussa

Hola! Una bona manera de preparar i celebrar el Sant Jordi. Premis literaris de novel·la breu, al teatre l’Amistad de Mollerussa! Us esperem! #ajmollerussa #premisliteraris #novel·labreu #fadosnostrats #projecteamalia @xavimongesola al piano, @carolinablavia, veu

Finalitza Interfado 2021!

Un any més, acaba el festival Interfado. D’entrada, donar-vos les gràcies a tots i totes els/les que ho heu fet possible; musics, públic, institucions, empreses i col·laboracions diverses…. sense vosaltres, el Festival Interfado no existia! Comparteixo amb vosaltres una entrevista realitzada pel @diaribondia, el diari digital d’Andorra en motiu de la promoció de l’actuació deContinua llegint “Finalitza Interfado 2021!”