Finalitza Interfado 2021!

Un any més, acaba el festival Interfado.

D’entrada, donar-vos les gràcies a tots i totes els/les que ho heu fet possible; musics, públic, institucions, empreses i col·laboracions diverses…. sense vosaltres, el Festival Interfado no existia!

Comparteixo amb vosaltres una entrevista realitzada pel @diaribondia, el diari digital d’Andorra en motiu de la promoció de l’actuació de Fado em Trio a la sala San Domènec de la Seu d’Urgell. Agraid a l’Alba Doval pel seu suport!!!!

Comparteixo també, les tres crítiques de @javierdecastro que s’han publicat darrerament al @segrediari

Aprofitem per AGRAIR ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ TOT EL SEU SUPORT!!!!

#festivalinterfado #fadocatala #fadocatalunya #enculturat #fado #festival #musicaviva

@orfeolleidata @ajuntamentlleida @cgpbarcelona @carolinablavia

Consulteu: http://www.interfado.org

Consulteu: http://www.orfeolleidata.cat

Publicat per Carolina Blàvia

Després de 10 anys al capdavant del grup EnFado, Carolina Blàvia inicia una nova etapa amb el fado com teló de fons, el "so" com a matèria primera. Carolina Blàvia ha viscut sempre el fado d'una manera particular. Inicia el seu projecte l'any 2002. En aquell moment, en què el fado encara no gaudia de la popularitat actual, va crear “EnFado” en la que versionaven fados amb instruments no habituals de l'estil i també donant un caràcter propi, més popular potser, allunyat de la sonoritat típica del fado més hortodox. Veure de la font; integrar per transformar. Gran coneixedora de Portugal, sobretot de Lisboa i de la vida “fadista” lisboeta, ha viatjat nombroses vegades al país veí i ha participat i col·laborat en diverses sales de fado de Lisboa -Portugal- on ha realitzat varies col·laboracions; "fàbrica do Braço de prata" , "Mesa de Frades", “Club de Fado” o "Tasca do chico" són algunes de les sales on ha actuat. Carolina Blàvia canta amb Portuguès i també en Català. Ha musicat poemes i també traduït alguns fados (clàssics i actuals). Tot i que el seu objectiu es tenir un segell i identitat pròpia, ha fet una immersió profunda en aquest estil que li serveix d'inspiració en tots els seus treballs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: