Lluna plena al turó

Propera data de concert!

Al marc incomparable de la Seu Vella! Us esperem!

http://www.turoseuvella.cat/ca/agenda-i-noticies/agenda/nit-de-lluna-plena-al-claustre_concert-de-fado

Concert de fado per gaudir de la Lluna Plena de juliol al claustre de la Seu Vella de Lleida.

Ens acompanyarà Carolina Blàvia, que presentarà l’espectacle “Projecte Amàlia”, homenatge a la diva del fado, la portuguesa Amàlia Rodrigues. L’acompanyaran Xavi Monge (piano) i Francesc Javier Reyes (violí).

📆 Dimecres 13 de juliol

⏰ 21.00 h a 24.00 h

Inici del concert: 21.30 h

Preu: 5€ per persona

Entrades: www.ticketara.com

Cal portar el comprovant de la compra d’entrades

Francisco Javier Reyes PeñaXavier MongeCarolina Blàvia Galindo

#fadonostrat#fadocatalunya#musicaalafresca#nitsdellunaplena

Turó Seu Vella

Publicat per Carolina Blàvia

Després de 10 anys al capdavant del grup EnFado, Carolina Blàvia inicia una nova etapa amb el fado com teló de fons, el "so" com a matèria primera. Carolina Blàvia ha viscut sempre el fado d'una manera particular. Inicia el seu projecte l'any 2002. En aquell moment, en què el fado encara no gaudia de la popularitat actual, va crear “EnFado” en la que versionaven fados amb instruments no habituals de l'estil i també donant un caràcter propi, més popular potser, allunyat de la sonoritat típica del fado més hortodox. Veure de la font; integrar per transformar. Gran coneixedora de Portugal, sobretot de Lisboa i de la vida “fadista” lisboeta, ha viatjat nombroses vegades al país veí i ha participat i col·laborat en diverses sales de fado de Lisboa -Portugal- on ha realitzat varies col·laboracions; "fàbrica do Braço de prata" , "Mesa de Frades", “Club de Fado” o "Tasca do chico" són algunes de les sales on ha actuat. Carolina Blàvia canta amb Portuguès i també en Català. Ha musicat poemes i també traduït alguns fados (clàssics i actuals). Tot i que el seu objectiu es tenir un segell i identitat pròpia, ha fet una immersió profunda en aquest estil que li serveix d'inspiració en tots els seus treballs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: