A l’abast de tants com puguem!

Benvolguts amics/gues,

Plus Fresc col·laborador incondicional del Festival un any més ofereix a partir d’avui un val, a tots aquells que tenim la seva tarja, la possibilitat de adquirir les entrades al festival al preu de 10€.

Es poden comprar a l’Orfeó o bé directament a taquilla el dia dels concert. Tant al cafè del teatre com diumenge a l’Espai Orfeó. Naturalment, cal portar el val original que us hauran lliurat al Plus amb la vostra compra!

A més dels concerts no oblideu que hi ha diverses activitats paral·leles que podeu gaudir gratuïtament! consulteu la programació!

Consulteu també: www.festivalinterfado.wordpress.com

Plus fresc promo

Publicat per Carolina Blàvia

Després de 10 anys al capdavant del grup EnFado, Carolina Blàvia inicia una nova etapa amb el fado com teló de fons, el "so" com a matèria primera. Carolina Blàvia ha viscut sempre el fado d'una manera particular. Inicia el seu projecte l'any 2002. En aquell moment, en què el fado encara no gaudia de la popularitat actual, va crear “EnFado” en la que versionaven fados amb instruments no habituals de l'estil i també donant un caràcter propi, més popular potser, allunyat de la sonoritat típica del fado més hortodox. Veure de la font; integrar per transformar. Gran coneixedora de Portugal, sobretot de Lisboa i de la vida “fadista” lisboeta, ha viatjat nombroses vegades al país veí i ha participat i col·laborat en diverses sales de fado de Lisboa -Portugal- on ha realitzat varies col·laboracions; "fàbrica do Braço de prata" , "Mesa de Frades", “Club de Fado” o "Tasca do chico" són algunes de les sales on ha actuat. Carolina Blàvia canta amb Portuguès i també en Català. Ha musicat poemes i també traduït alguns fados (clàssics i actuals). Tot i que el seu objectiu es tenir un segell i identitat pròpia, ha fet una immersió profunda en aquest estil que li serveix d'inspiració en tots els seus treballs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: