Fadografia -Fado Visual- Exposició a punt!

Del 12 al 23 de octubre se podrá visitar la expocisión Fadografía en el Café del Teatre de Lleida.

Es una actividad paralela al V Festival internacional de fado de Catalunya-Lleida, organizado por ORFEO LLEIDATÁ, Ayuntamiento de Lleida y con el apoyo del Consulado de Portugal.

Las obras que se exponen han sido realizadas dentro del Programa de trabajo Interfado promovido por la Fundación Internacional Artecitta, dirigido por Antonio Brech.

foto

foto-5

foto-2

foto-3

foto-4

logo-artecitta

EXPOSICIÓN-FADO VISUAL: FADO Y GRAFISMO

 

Actividad paralela al V Festival internacional de fado de Catalunya-Lleida, organizado por ORFEO LLEIDATÁ, Ayuntamiento de Lleida y con el apoyo del Consulado de Portugal.

Las obras que se exponen   han sido realizadas dentro del Programa de trabajo Interfado promovido por la Fundación Internacional Artecitta, dirigido por Antonio Brech.

Las metagrafias, o materiales sono- visuales,han sido elaboradas con el Sofware SIGCA-Sistema integrado de gestión del conocimiento aplicado.

Esta aplicación ha sido diseñada con la finalidad de facilitar la investigación y experimentación en expresión gráfica y músical,  educación, terapia, diseño y tecnología, asi como para el desarrollo de nuevas formas de actividad y experiencia.

Tambien se presentan materiales en formato video y audio integrados siempre en la liena de experimentación e investigación propios del Proyecto INTERFADO-FADOGRAFIA-FADO VISUAL

Los autores son:

Autores colaboradores

Ernst Matzke-Hamburgo-ALEMANIA.   Artista plástico

Arlenne Rabinowitz-SUDAFRICA.  Artista visual

Gaby Cardoso-ARGENTINA. Artista pluridisciplinar

Antonio Brech-GALICIA-ESPAÑA. Psícólogo, artista multidisciplinar y autor del Software Sigca

Demma K-BRASIL. Profesor y Músico de Jazz profesional.

Gabi González-Brasil-Profesor y Músico de Jazz Profesional

Jesse Hernandes-EEUU.Artista visual.

Publicat per Carolina Blàvia

Després de 10 anys al capdavant del grup EnFado, Carolina Blàvia inicia una nova etapa amb el fado com teló de fons, el "so" com a matèria primera. Carolina Blàvia ha viscut sempre el fado d'una manera particular. Inicia el seu projecte l'any 2002. En aquell moment, en què el fado encara no gaudia de la popularitat actual, va crear “EnFado” en la que versionaven fados amb instruments no habituals de l'estil i també donant un caràcter propi, més popular potser, allunyat de la sonoritat típica del fado més hortodox. Veure de la font; integrar per transformar. Gran coneixedora de Portugal, sobretot de Lisboa i de la vida “fadista” lisboeta, ha viatjat nombroses vegades al país veí i ha participat i col·laborat en diverses sales de fado de Lisboa -Portugal- on ha realitzat varies col·laboracions; "fàbrica do Braço de prata" , "Mesa de Frades", “Club de Fado” o "Tasca do chico" són algunes de les sales on ha actuat. Carolina Blàvia canta amb Portuguès i també en Català. Ha musicat poemes i també traduït alguns fados (clàssics i actuals). Tot i que el seu objectiu es tenir un segell i identitat pròpia, ha fet una immersió profunda en aquest estil que li serveix d'inspiració en tots els seus treballs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: