Ara sí! InterFado a dos mesos… Ara mateix en plena preparació de l’exposició de l’acordionista i compositor António Mestre! Aprofitant la tempesta d’estiu i la música d’ell cantada per Amàlia, Jussara… inspira i anem construint…

Un cop a les meves mans les imatges, moments, treballs recopilats per la família i que m’han fet arribar des de Brasil on Antonio Mestre va viure més de 40 anys de la seva vida.
Aprofito el moment per agrair la col·laboració, esforç i l’afecte que hi posen!, amb sort, en poc temps, els tindrem per aquí amb nosaltres!
Obrigadaaaaaaaaaaaaaaaa
I si voleu saber-ne més… doncs apropeu-vos a partir del dia 10 d’octubre pel Cafè del Teatre de Lleida

T'agrada:
M'agrada S'està carregant...
Relacionats
Publicat per Carolina Blàvia
Després de 10 anys al capdavant del grup EnFado, Carolina Blàvia inicia una nova etapa amb el fado com teló de fons, el "so" com a matèria primera.
Carolina Blàvia ha viscut sempre el fado d'una manera particular. Inicia el seu projecte l'any 2002. En aquell moment, en què el fado encara no gaudia de la popularitat actual, va crear “EnFado” en la que versionaven fados amb instruments no habituals de l'estil i també donant un caràcter propi, més popular potser, allunyat de la sonoritat típica del fado més hortodox.
Veure de la font; integrar per transformar.
Gran coneixedora de Portugal, sobretot de Lisboa i de la vida “fadista” lisboeta, ha viatjat nombroses vegades al país veí i ha participat i col·laborat en diverses sales de fado de Lisboa -Portugal- on ha realitzat varies col·laboracions; "fàbrica do Braço de prata" , "Mesa de Frades", “Club de Fado” o "Tasca do chico" són algunes de les sales on ha actuat.
Carolina Blàvia canta amb Portuguès i també en Català. Ha musicat poemes i també traduït alguns fados (clàssics i actuals). Tot i que el seu objectiu es tenir un segell i identitat pròpia, ha fet una immersió profunda en aquest estil que li serveix d'inspiració en tots els seus treballs.
Mostra més entrades